Ftese ne 5, “Ndihem një perëndeshë sa herë vajza më thërret mami”, 4 Tetor 2018, Pjesa 1

Tema: Suada Sherifi tregon për eksperiencën e saj prej dy vjetësh si nënë dhe si amvisë shtëpiake. Pasionet, karriera, marrëdhënia me vajzën dhe bashkëshortin e saj. Lidhja që Suada ka me kafshët dhe mendimi qe ajo ka per rritjen e fëmijëve në praninë e një kafshe shtëpiake. Te ftuar: Suada Sherifi http://top-channel.tv/programe/ftesene5/