Wake Up, 14 Mars 2019, Pjesa 3 - Top Channel Albania - Entertainment Show

Tema: Roboti i parë që realizon intervista pune Tema: Robotët që luajnë futboll Të rinjtë e "Harry Fultz" krijojnë lojtarët e parë Te ftuar: Danjel Stefani, Danjel Qose Tema: 71 vjeçari francez, udhëton nëpër Atlantik brenda një fuçie! Tema: Njihuni me gjyshen dhe nipin7 vjeçar, që ngjisin malet bashkë! Të kalosh kohë me nipin në majat më të larta në Shqipëri dhe Ballkan Te ftuar: Ladi Sulo, Markus Nezaj http://top-channel.tv/programe/wakeup/